4. okt. 2010

Guri!!! Er så stolt at jeg må skryte enda mer jeg :)

Egentlig så var forrige uke litt lang og tung. Merker at det er slutten av svangerskapet. Bekkenet, kynnere og masrier suger alle krefter jeg har. Og det føles sikkert ekstra ille nå som Frode er borte. Jeg klager egentlig ikke, for nå er det bare disse 2 ukene jeg er hjemme alene med Arn Magnus. Og så er jeg jo så heldig å ha en fantastisk snill lite gutt også. Noen daglige utfordringer er det selvfølgelig, men han er utrolig tålmodig og snill. Og så skylder jeg mamma og ei venninne av meg en kjempetakk for at de hjelper meg med å kjøre Arn Magnus til og fra barnehagen. Har ikke førerkort enda jeg sjø.. Det får bli når jeg en gang blir voksen :)

Men nå var det egentlig et skryte og ikke et medlidenhetsinnlegg jeg skulle skrive. For begynnelsen av denne uka så møtte jeg ei super scrappedame på butikken som gratulerte meg med seiern hos skissedilla. Jeg trodde først at det var snakk om ukens dille, noe som jeg synes er kjempestas. Men hun kunne fortelle at Trina hadde plukket ut min Lo "playtime" som vinner av hennes gjestedesignerskisse. Her kan du lese hva hun skrev :)

Og dagen etter så jublet jeg igjen. Linn i CasaKreativ hadde nemlig valgt ut en av mine LOer so sin ukas spotlight. Og med det samme jeg nevner CasaKrativ, så må jeg bare skryte av alle de fantastiske damene der inne. Er helt overveldet over hvor kreativ alle er. Et mer spennende galleri skal man sannelig lete lenge etter. Jeg henter så mye inspirasjon der. Vil du se de andre spotlightene fra forrige uke kan du se her :)Disse to LOene rakk jeg å skryte litt av i gårkveld også. Men likefør jeg egentlig skulle finne senga så måtte jeg selvfølgelig sjekke facebook. Avhengig? Jaaa ;p.. Og der fant jeg en kjempekoselig hilsen fra Eddrun som igjen gratulerte meg. Og da stormet jeg selvfølgelig inn i bloggen min for å se. Og der hadde VintageUdfordring kåret sin bølgepapp vinner. Juhu!!! Og det var en av mine bidrag :) Og må samtidig si at jeg har blitt utrolig glad i denne LOen selv. Sikkert for at jeg er en smule hormonell for tiden, og synes at det er både stas og vemodig at min lille gutt plutselig har blitt stor. Jeg bruker veldig mye tid om dagene til å tenke gjennom alt som har skjedd de siste to åra. Det har vært mye mas og travle dager. Men jeg føler meg som verdens heldigste som får være mamma og samboer i min flotte lille familie :) Men nå sporer jeg av igjen.. Tilbake til LOen.. Hvis du går inn her så kan du se flere flotte vintagebidrag som kom inn til samme utfordring.


Og ikke nok med det. Like etterpå så så jeg at scrappehuset også hadde kåret en vinner av en av sine septemberutfordringer. Og der så jeg navnet mitt med store bokstaver. Så om jeg ikke var stolt nok og rød nok fra før, så kan jeg love deg at jeg ble både mer stolt og så rød at det så sikkert ut som at jeg skulle eksplodere. Og vil du se flere av bidragene til denne utfordringen så kan du se scrappehuset sitt slideshow her :)Og nå skal jeg legge inn to nye skryteknapper i bloggen min, før jeg sender takkemail til VintageUdfordringen og Scrappehuset. Og så skal jeg sette meg ned å vente på at postmannen kommer med premiene mine :) hihi.. Men før de kommer, så håper jeg at jeg får en bedre uke sånn kroppslig, så jeg kanskje kan sette meg ned på scrapperommet å leke meg litt. Har noen utfordringer jeg gjerne vil være med på. Og så har jeg noen spennende DToppdrag fra både scraphaugen og That`s Just So Cute som venter på meg ;)
Ja og med det samme jeg skriver om de så vil jeg minne på at påmeldingsfristen til scraphaugens spennende og annerledes lagutfordring går ut kl.23.59 i kveld. Meld dere på alle sammen. for dette blir morsomt. Og for alle facebooktilhengere, så minner jeg på at That`s Just So Cute gjerne vil bli likt ;)
Ha en flott dag alle sammen. Og tusen takk til alle dere som gadd å lese gjennom et så selvfokusert innlegg. Dere tror sikkert at jeg er den selvdiggern nå. hihi...:)

10 kommentarer:

 1. Gratulerer - såååå vel fortjent :) Du lager de lekreste LO'ene
  Jeg har MYE å lære her :)
  Og beundrer den søte blå hele tiden :)
  Takk for all inspirasjon
  Klem, Anja

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg føler meg som DEN stalkeren nå=D Er ikke meningen det altså;)
  Men det gikk liksom ikke an å unngå å legge merke til de flotte LOene dine som poppet opp en etter en=)
  Absolutt vel fortjent som Anja skriver!

  SvarSlett
 3. haha.. Det er du jo ikke da, men så utrolig morsomt hvis jeg hadde fått min egen stalker da :) hihi... Jeg kommer jo til å bli så høy på pæra hvis du fortsetter med å komme med alle de koselige nyhetene da Eddrun :) Kommer til å tro at jeg har vunnet noe hver gang jeg møter deg :p

  SvarSlett
 4. Gratulerer med all oppmerksomhet- du er kjempeflink.
  Lykke til med siste del av svangerskapet.

  Ha en fin dag.

  Iselind

  SvarSlett
 5. Vel fortjent alt ihop:) Maaaaaaaaaaange gratulasjoner fra meg og jeg smiler her jeg sitter. Lykke til med resten av svangerskapet;)

  SvarSlett
 6. Ja du fortjener virkelig all denne oppmerksomheten! Du er ei skikkelig inspirasjonskilde med alt du mestrer!

  Gratulera så masse:-)

  SvarSlett
 7. Fantastisk!!! Du har sannelig fortjent alle disse premiene! GRATULERER!!!

  Hilsen en stolt slektning :)

  SvarSlett
 8. syns det var et morsomt og herlig skrevet innlegg jeg gunn-elin. og så utrooolig morro å vinne så mye på engang! gratulerer så mye :D :D
  fortjener det absolutt så dyktig som du er :D
  klemmmmm Linda S. L

  SvarSlett
 9. Vel fortjent!! Du er så flink atte!!! LOene dine er jo en fryd for øyet!! Kos deg med premiene dine!!! Klæm

  SvarSlett
 10. Gratulerer med alle seierne!!!! :D Vel fortjent!
  Og Så effektiv du var på slutten av graviditeten! rakk masse utfordringer på kort tid! Impressive!

  SvarSlett