23. sep. 2010

oss 2

Denne uka så har Guro lagt ut en flott artikkel om vintage for scraphaugen. Anbefaler virkelig alle til å gå inn å ta en titt. Nydelige bidrag som ligger ved og en flott artikkel rett og slett :)Tydelig at det er en stil som vi fleste liker. Og som aldri går av. Det er også flere utfordringsblogger som har vintage som tema for tiden :)

Jeg er vel ikke så flink til å scrappe i rene stiler. Så mine vintage LOer kan ofte går over til shabby shick. Det har vel med lysere fargetoner passer meg og min stil bedre en de rustikke. Ikke at jeg ikke liker mørkere farger, det er mer at jeg synes de er vanskeligere å bruke. Men så nå er det jo stort sett bare fargene som skiller shabby shick fra vintage også. Ellers så er de veldig like synes jeg.

På denne LOen har jeg scrappet et bilde av Frode og meg. Det meste av livene våre de siste åra er godt dokumentert. Men bilder av oss sammen finnes det nesten ingen av. Tror faktisk dette er det eneste bildet vi har av oss selv sammen.

Vi også anbefale alle til å følge med bloggen til scraphaugen fremover. Snart så starter vi en ny og spennende konkurranse. Håper vi får med mange på den. Blir vel lagt ut info i løpet av uka :)

6 kommentarer:

 1. Så fint med brunt og turkis/lyseblott. Likte godt oppsettet og plassering av blmster. Og koselig bilde av dere, men dere må ta maaaaaaaange flere bilder av dere sammen:)

  SvarSlett
 2. Sååå flott Lo...
  Nydelige farger, og oppsett.
  Når det gjelder toffeefee eskene så lager jeg ei ny. Og når det gjelder det som er inni, så liker jeg ikke nøtter...... Har derfor ingen problem med å la de ligge *lol*
  Klem fra kaia

  SvarSlett
 3. Kjempeherlig, så flott pyntet! :)

  (og jeg må si jeg skjønner akkorat hva du mener, jeg har også problemer med å skille vintage og shabby. for meg er det omtrent det samme :D )

  SvarSlett
 4. Ååå så herlig :))) og jeg ser hva du sier om å dokumentere livet, men ikke seg selv (hihi) ...vet jeg alt om
  Kjempe herlig LO
  Klem

  SvarSlett
 5. SÅ lekre farger da! Kjempeherlig LO!

  SvarSlett
 6. Jeg syns også det er vanskeligt med att scrappe i vintagestilen men du har ju lykkats superbra her! En nyydelig LO!

  SvarSlett