15. sep. 2010

hvor skal du?

Noen ganger kan det være veldig frustrerende å ha med en 1åring på tur. For det er lite sannsynlig at de vil gå samme vei som det vi har tenkt. Så vi bruker vel både mer tid og energi på å fange inn Arn Magnus en hva vi bruker på å komme oss fremover. Men det spiller vel liten eller ingen rolle egentlig, så lenge vi kommer oss ut sammen :)

En av utfordringene til scrappehuset denne måneden er å la seg inspirere av noen farger. Kule farger, men jeg sto fast lenge på de ja. Noen ganger så gjør jeg det så vanskelig for meg selv og tenker veldig innviklet. Men var på scrappetreff i Trondheim i helga, og med to dager uten mann, barn og husmorplikter så må man jo klare å lage noe. Så slik ble det endelige resultatet til slutt.


4 kommentarer:

 1. Så flott med en kombinert "husmorferie" og scrappe helg:)....og resultatet på denne utfordringene ble iallefall bra:) Knall herlig bilde. Liker godt tittelen, skyene og den herlige ugla:)Stlig bruk av Punchinella og fin misting:) Ha en flott onsdag;)

  SvarSlett
 2. Knallflott LO, herlig bakgrunn du har fikset, og pynt og farger er kjempelekkert! :)

  SvarSlett
 3. Du er så flink Gunn-Elin!!! Jeg blir stadig inspirert av deg=)

  SvarSlett
 4. Så glad jeg er for at det løsnet for deg etterhvert, for denne ble skikkelig flott. Og alle småbarns foreldre kjenner seg helt sikkert godt igjen i historien bak bildet.
  Takk for at du tok utfordringen.

  Ha en fin dag

  Iselind

  SvarSlett