19. sep. 2010

Har faktisk laget noen kort

Ja, tenk det da!!! Har scrappet noen kort i det siste. Et for at jeg ble utfordret av Ragnhild på scrappetreffet, et t-lyskort for at det skulle til en artikkel til scraphaugen og et til Frodes fadderbarn som har bursdag nå i september.

Jeg starter med bursdagskortet jeg. For der var det ingen kriterier, bare lage det som passer meg. Og da ble det selvfølgelig et kort uten stempeltrykk og bretting. Ganske enkelt emballasje fra prima som jeg har malt og pynta med masse pynt som jeg liker :) Og råååååsa må det selvfølgelig være til ei lita prinsesse :)

Og så var det utfordringen fra Ragnhild da. Ikke at det var noe vanskelig å lage altså. Men jeg fikk jo litt hetta likevel jeg da. Først og fremst for at det måtte inneholde et stempeltrykk. Og bare det kriteriet gjorde jo at min enkle hjerne kortslutta. Heldigvis så hadde hun også gitt meg et bilde jeg skulle inspireres av :) Jeg endte til slutt med å lage et enkelt julekort.
Og til slutt et t-lyskort. Det er faktisk lenge siden jeg laga dette. Det var heller ikke så vanskelig, selv om jeg kløna det til 3 ganger før jeg fikk det til. Men det tror jeg sier mer om meg en kortet egentlig. Og jeg ble ikke fornøyd med det i det heletatt. Føler at det er langt fra min scrappestil. Egentlig så tenkte jeg å legge dette kortet langt bak i glemmeboken, men så har det uansett blitt publisert i scraphaugen sin bloggartikkel om t-lyskort. Så pytt sann, her er det nå. For dere som vil se andre varianter av disse korta, så anbefaler jeg dere å se her inne istede.Og så må jeg bare spørre om det er flere som ser noe som alle disse korta har til felles. Så det ikke før nå selv, og måtte ta meg en runde i kortbildene mine å se. Nesten alle mine kort er laget med eller av primaembalasje. Skulle nesten tro at de sponsa meg ;) Noe som jeg ikke hadde hatt noe imot altså.. hihi :)

3 kommentarer:

 1. Kjempe flotte kort alle tre, men det råååååsa fikk en spesiell plass i mitt hjerte;) Nydelig. Kjekt med Prima emabalasjen, tror de tenker på igjenbruk når de lager den-ser på de nyeste, med blomster og de clear brettene:)

  SvarSlett
 2. du er ikke bare en mester på LOer, men kort også *sukk*
  ha en flott uke. klem pia

  SvarSlett
 3. Åååå så lekkert Gunn-Elin
  liker masse :) fantastisk å kunne bruke primaemballasje - liker stilen din totalt :)
  klemm

  SvarSlett