12. aug. 2010

those where the days

Minner er ordet som scrappehuset vil at vi skulle scrappe denne måneden. Jeg har ikke brukt ordet i min tekst. Men som jeg har mimret før jeg valgte ut minnet et skulle scrappe. Har sikkert sett gjennom flere tusen bilder og mimret for meg selv. Så en av fordelene ved å være i min tilstand nå, er vel å ha tid til å sette meg ned med scrapping og minnene mine. Og minner har vi jo alle sammen. Og gode minner vil vi jo så gjerne dele med alle rundt oss. Men nå som det er sol, sommer og ferietid så har minnene jeg har fra alle vennenne vi fikk i Florida. Den tiden var så utrolig herlig. Hun jeg savner mest må vel være Audrey fra Canada. Ei mer livlig, fargerik og gal dame en henne skal man lete lenge etter. Bare så dumt at hun bor så alt for langt unna. Jeg kunne lagt ut i det vide og brede om både henne og alt det morsomme vi gjorde, men det hadde fort blitt ei lang avhandling.
Men jeg vil igjen takke scrappehuset for de flotte utfordringene som får meg til å hente frem alle de gode minnene jeg har. For uansett hvilket tema man scrapper etter så hører vel scrapping og minner sammen :)

8 kommentarer:

 1. Så lekre "Florida LO'ene " dine var da...
  Nydelig oppsett, og kjempeflott pyntet.
  Flott med forskjellige farger på tittelen...
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 2. så sprek og fargeglad denne var. gjenspeiler sikkert dine følelser for bildet og personene. ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett
 3. Åå, denne likte jeg kjempegodt! Knallstilig med malinga!!! Du er en ekspert på maling og glimmermist!! LÆR MEG!!!! ;)

  SvarSlett
 4. Så herlig denne var ! Digger bruken av alle fargene - utrolig stilig !

  Håper du får en flott uke vidre!

  SvarSlett
 5. SÅ DIGG!!!
  Malingsklæsjen var så kul! Og oppsettet ditt var hærlig lekent og flott!

  Takk for at du liker våre utfordringer så godt! Alltid kjekt å se løsningene dine:0)

  SvarSlett
 6. Synes denne var rå tøff. Kult med malingssprut. Pynten og fargevalgene på tittelen var så flott og laget et så røft utseendet.
  Hyggelig lesning det her, flott at du liker utfordringene våre. :D

  SvarSlett
 7. Kjempe stilig altså. Liker alt her,den friske stilen, fargene og helheten. DIGG:) Og så kjekt at du får mimret OG scrappet;)

  SvarSlett
 8. Denne var virkelig flott, Gunn Elin!! Digger malingen - og fargene. Flott tittel.

  SvarSlett