6. jul. 2010

my boy

Det er så morsomt å se gjennom nyfødt bildene av gutten min. Selv om han bare er 15mnd nå så har jeg nesten glemt at han har vært så liten. Får en herlig følelse av forelskelse når jeg tenker på han. og ikke minst priviligert og heldig som får være mamman til verdens skjønneste gutt :) Må innrømme at jeg er veldig spent på hvordan han reagerer når det kommer en ny baby i hus.

Denne har jeg scrappa etter skisseutfordringen til jentene i TJSC. Ei flott skisse med mange muligheter :)9 kommentarer:

 1. For en lekker LO..
  Nydelig pyntet, og herlig bilde....
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 2. Så utrolig nydelig LO!
  Herlige farger og nydelig pyntet. Smekk full av herlige detaljer. Suger de inn!!! Nydelig bilde av lille gutten din!

  SvarSlett
 3. Har nesten ikke ord jeg! Den var helt fantastisk flott!!!

  SvarSlett
 4. nyyydelig. og det går sikkert bra med baby vet du, han er så liten enda. jeg har 2 år mellom mine, ja 13 mellom de to "kullene" da men *fnis*
  og jeg har ikke hatt så mye sjalusi til å begynne med.
  ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett
 5. ååååååååååååå, har du sett noe så lekkert. digger alt ved den. Og det bildet...... *sukk* ikke mange ukene til min gutt kommer nå, guri som jeg gleder meg=)

  SvarSlett
 6. takk for ditt bidrag forresten, haha=)

  SvarSlett
 7. Ser at du har scrappedilla om dagen, ja!:) Åh... Denne var bare helskjønn. Nydelige lille gutten din!!:) Elsket de duse fine fargene.

  SvarSlett
 8. Noe så nydelig! Både lo og bildet. ;)

  Tusen takk for ditt bidrag! ;D

  SvarSlett
 9. Oi oi oi....jeg får vondt i magen når jeg ser på denna! Så utrolig vakker *smelt* Så sart, så yndig, så perfekt! Gud du kan detta altså!!

  SvarSlett