18. jul. 2010

Et skryte innlegg

Jeg er helt overveldet over uka som har gått. Skulle aller helst ha feiret med champagne og masse annet godt for jeg har 5 LOer som har fått litt ekstra oppmerksomhet :) Uka startet med at jeg vant en uhøytidelig konkurranse inne på BVs hobbyforum. Med denne juleLOen av Arn Magnus.
Forrige uke hadde jeg også scrappet en LO av min søster som brud etter skissa inne på skissedilla. Og ble så heldig å bli plukket ut som HEGEAL sin dille :)Og jubelen ble ikke mindre da jeg logget meg på etter jobb torsdag og så at jeg hadde vunnet en av utfordringene til jentene i Thats Just So Cute.Og i går fikk jeg en dobbel overraskelse da jeg var inne på CasaKreativ sitt forum. To av mine LOer har blitt trukket ut som ukas Spotlight. Tusen takk til Linn og Camilla.


Litt feiring ble det likevel på lørdagskvelden. Min kjære Frode og jeg var ute å koste oss sammen, noe vi gjør alt for sjeldent. Og jeg må bare skryte av servicen og maten vi fikk på KOS i Trondheim. Anbefaler virkelig alle som bor eller skal til Trondheim å ta seg en tur dit. Og hadde det ikke vært for min voksende mage og at Frode kjørte så hadde det nok blitt lagt igjen noen tusenlapper til. For et så spennende og fristende barkart har jeg ikke sett på lenge. Må nok ta en skikkelig helaften der neste sommer ;)

9 kommentarer:

 1. virkelig velfortjent=) skjønner godt at du er stolt

  SvarSlett
 2. Det er så fortjent, så fortjent!!! :D

  SvarSlett
 3. Grattis så masse.
  LO'ene dine er kjempeflotte, og du fortjener det virkelig.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 4. Ja det er sååå fortjent!!! Gratulerer !!!

  SvarSlett
 5. Så herlig og så velfortjent!
  Gratulerer med ekstra oppmerksomhet og gratulerer så mye med voksende mage.
  Altfor lenge siden jeg har hatt tid og mulighet til scrapping og surfing i scrappeblogger. Men som jeg koser meg de gangene jeg er innom her :) Du er superflink!

  SvarSlett
 6. det er helt velfortjent vet du for du lager så masse flott. klem pia

  SvarSlett
 7. Hei Gunn Elin:)

  Så utrolig morsomt - og så velfotjent!!
  Du er jo bare så utrolig flink!!
  Og jeg er skikkelig imponert over de siste tingene du har laget - det er jo bare sååå flott!!:)

  Takk for at du inspirerer meg:)

  God sommer til deg og dine:)

  SvarSlett
 8. Jøssenavn?! Er det MULIG å trylle fram noe så enormt lekkert som dette da. Som perler på ei snor disse mesterverkene jo!! Fy søren så flink du er!
  *stor fan*
  :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye!! Det er velfortjent som bare det Gunn-Elin! Stor klem

  SvarSlett