25. jul. 2010

Bursdagskort, jobbskryt og en død mobil

I dag har vi vært på bursdag til vår lille kjære Danielgull som jeg er så heldig å være tante til. Og da måtte jeg til pers å lage kort. Jeg eier fortsatt ikke talent til stempling og farging så dere får nok aldri se noen lekre kort med nydelige stempeltrykk som er farget i de vakreste promakerfarger herfra. Men noen må jo bruke bilder eller annet stæsj på kortene også ;p

Men før vi rakk å komme oss av gårde til bursdagen så klarte jeg å miste min elskede IPhone for aller siste gang. Den som har vært min følgesvenn i mange år nå. *buhu* Men klarte heldigvis å redde bildene mine først. Så hvis jeg skal klare å se noe positivt i sorgen så det være mine 288 bilder som ligger godt lagret på pc og harddisk. Mange fine av minien som kanskje er scrappbare :)


Og til slutt så må jeg bare vise frem en brudebukett jeg laget før helga. Jeg legger jo ut det meste av brudebinderi i butikkbloggen, men denne ble jeg så fornøyd med at jeg like gjerne viser den frem over alt jeg. Nesten så jeg skulle ønske at det var min ;)
5 kommentarer:

 1. Kjempeflott kort.
  Godt du fikk reddet bildene, det er sååååå TRIST å miste gode minner...
  Brudebuketten var helt fantastisk flott, wow, du er kjempeflink, skulle ønske jeg kunne hatt noen talenter i den retningen...
  Ha ei super uke.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 2. Tøft kort og en FANTASTISK bukett! Sukk! =D

  SvarSlett
 3. fargerike og flotte layouter og en enda flottere bukett :)

  SvarSlett
 4. Kult guttekort, og nyyyydelig brudebukett!!!!! :D Så det er deg jeg må spørre den dagen min mann finner det for gått å skulle fri?? ;)

  SvarSlett