9. jun. 2010

Ære

Jeg er så heldig å være fadder til 3 herlige unger. Først til mitt søskenbarn Vito. Han ble nylig 5 år og gleder seg stort til å begynne i skoleklubben i barnehagen nå til høsten. Mitt neste fadderbarn er jeg også gu`mor til. Hun heter Hanna Elvira og er jenta til søskenbarnet mitt. Hanna Elvira er 2 år og verdens snilleste jentunge. Hun tar seg alltid av ungene som er mindre en henne, tar vare på bamsene og lekene som ikke er så fine som de andre. Mitt tredje og siste fadderbarn er Are Elias, gutten til et annet søskenbarn av meg. Han blir 6mnd på fredag og er så skjønn. Han smiler og babler hele tiden. Og det er en ære å lov til å følge disse flotte ungene. Og jeg blir alltid så glad av å tenke på de. Og enda mer glede er det jo når vi møtes.


Skulle gjerne scrappet en LO fra hver alle dåpene. Men det får jeg heller ha som et sommer prosjekt. Jeg som de fleste andre har nok å fylle dagene med for tiden. Så det ble scrappet et bilde av Are Elias og meg denne gangen.

8 kommentarer:

 1. nyyyyydelig, du pynter LOene dine så lekkert.

  SvarSlett
 2. Nydelig LO.
  Kjempeflott ark, og nydelig pyntet.
  KLem fra Kaia

  SvarSlett
 3. en super flott LO og herlig historie du forteller. skjønne detaljer til en nydelig bilde.

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 4. Denne var lekker. Vanskelig mønsterark å pynte på, men du har fått det til helt perfekt.

  SvarSlett
 5. Kjempeflott layout - du pynter så fint! :)

  Tusen takk for ditt bidrag! ;D

  SvarSlett
 6. Nydelig ark som du har fått til å pynte såååå fint!

  SvarSlett
 7. Så nyyydelig! Tusen takk for at du scrapper så fint bilde av lillegutten min. *stolt* og *rørt*. Stor klem til den beste fadderen!:)

  SvarSlett
 8. Så fin!! Så rett og slett fin! Utrolig flotte farger og veldig inspirerende! Nå fikk jeg lyst til å scrappe dåpsbilder selv!!

  Takk for at du deltar! :)

  SvarSlett