3. okt. 2009

goè venners lag


Arn Magnus er så heldig å ha 6 søskenbarn. Og to av de er bare noen måneder eldre en han. Daniel født i Juli 08 Vilde i Oktober 08 og Arn Magnus Mars 09. Så dere kan jo bare tenke dere hvor mye kos det er nåe jeg og mine søstre møtes med vår gullunger. Men vi har bare ett lite problem... Vi klarer aldri å ta bilder av de sammen. Når den ene ligger rolig, så er de andre langt utpå gulvet. En er blid, en er sur og en sover. Vi får håpe det blir litt lettere når de blir eldre.

Men for de er vel kanskje ikke bildene det viktigste, for goe venner er de :) Og hos STM skulle de scrappes etter Bjørn Eidsvågs skyfri himmel. Og der fant jeg noen ord som passet perfekt for våre små. Her har jeg scrappet noen bilder av Arn Magnus og Vilde.

7 kommentarer:

 1. Så kult oppsett! Kjempestilig altså!
  Og så så heldig Arn Magnus er som har søskenbarn som er så nærme i alder. Sjøl har jeg ei kusine som er fire måneder yngre enn meg, og det har vært som å ha ei jevngammel søster:) Håper dere får tatt litt mer bilder etterhvert da, men som du sier, det er jo ikke bildene som er det viktigste:)

  Denne var rett og slett utrolig herlig:)
  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett
 2. Wooow, så utrolig nydelig! Jeg bare digger deg Gunn Elin, du er sinnsykt flink!!

  SvarSlett
 3. For en flott LO.
  Leken og flott.
  Og så må jeg jo si at jeg likte veldig godt navnet til prinsen din.
  Ha en flott lørdag videre.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 4. kjempetøft oppsett, og flotte farger.
  så heldig dere er som har jevngamle barn.
  ha en flott helg.

  SvarSlett
 5. Så utrolig kul LO! Dette er noe jeg ikke har sett noe lignende av før! Moro å se at man klarer å lage noe utifra helt egen fantasi (ser ut som du har "finni" på alt selv altså:) Om du skjønner hva jeg mener? ) Herlig var den i alle fall! Og heldig er gutten din er som har så mange søskenbarn å leke med:)

  SvarSlett
 6. Så utrolig flott. Du er helt rå, Gunn-Elin!!!
  Super flink!!!

  SvarSlett
 7. finingan vårres det der ja!:)no e det så leng siden vi har møttes!Arn M har sikkert blitt kjempestor!:) gi gullet klem fra tante:)

  SvarSlett