21. jan. 2010

må jeg?

Her hvor vi bor er det nesten aldri snø. Det er faktisk mer normalt at det er grønt, bløtt og sørpete ute en hvitt og rent. Så derfor har jeg så lyst til at Arn Magnus skal kose seg ute i snøen. Jeg prøver jevnlig å ta han med ute for å leke. Men stakkar han griner bare på nesen og ser på meg med undrende blikk når jeg plasserer han i snøen. Jeg må vel innrømme at jeg skjønner han godt. Stakkar sitter der med en så stor og klumpete dress og klarer så vidt å røre seg. Men jeg passer selvfølgelig på å få tatt bilder når vi er ute. Så kan jeg ta de frem senere, og kanskje gjøre om historien.


Denne har jeg scrappet etter ukens skisse inne på skissedilla.

6 kommentarer:

  1. Åååh, så herlig!
    Det er ikke så godt å få kost seg i snøen når de er så små... det kommer etterhvert når det blir lettere å leke med snøen.
    Herlige farger, og jeg likte veldig godt skyene på denne.

    SvarSlett
  2. ååhh knall flott!! Nydelige farger!!
    Hvordan har du lagt det stripete blå? knall tøfft!! Herligt bilde :D

    SvarSlett
  3. Kjempefin LO. Bildet var flott,å de stripene gjorde seg veldig bra:)

    SvarSlett
  4. Herlig bilde!
    Nyyydelige farger, elsker malingsbruken!'

    Takk for at du deltar!

    SvarSlett
  5. Wow, elsker denne! Kult med malinga (hvis det er det du har brukt?)
    Savner søte kommentarer fra deg i bloggen;( Utrolig trist at du ikke kommer inn:( Har en morsom konkurranse gående også, hadde vært moro om du var med;)

    SvarSlett
  6. Oi så flink du er da. Hang meg på følger lista de slik at jeg kan komme tilbake. Skal scrolle meg nedover sida se nå, gleder meg...
    kklem:)

    SvarSlett